Ik heb mijn favoriete plekje in huis gevonden, het raamkozijn. Nu nog even een kussentje, een grote kop thee en nestelen maar…

Ik heb trek in chocolade! Ben even weg! [een onderbreking van enkele minuten…] Gevonden! Verstopt voor papalief, maar ik ben nu de dief [gheghe]. Owh wat is dit lekker! Ik ontspan gelijk, eindelijk. Hoezo eindelijk, vraag ik me af?! Ik heb vakantie!

Mijn moeder is erbij gekomen en doet mee aan mijn quilty pleasure! Ik voel me gelijk energieker, pure chocolade! Heerlijk! Morgen een nieuwe lading antibiotica halen. Ik heb er even geduld voor moeten hebben, maar hup, hup we zijn er bijna lief lijfje van me! Ik geloof het!

Mijn dagen zijn buiïg, niet in humeur maar op fysiek gebied. Soms kan ik me zo akelig en ellendig voelen, een uurtje, een middag of hele dag. Alle variaties zijn mogelijk. Wat ik voel? Ik kan het niet omschrijven, maar soms kan ik alleen maar huilen van het gevoel dat in me lichaam rond circuleert en even geen uitweg weet te vinden. Het is mijn lijfje, die soms zijn houding niet weet te nemen.

Jah, ik ga nu weer wat doen. Er is weer wat energie vrij gekomen en die ga ik gebruiken.

Bye bye en lieve groetjes!

Nienke