Ik geniet van het zachte weer. De wind waait zachtjes, maar niet onopmerkelijk. De takken en bladeren worden vriendelijk heen weer bewogen, terwijl het ook mij de huid lichtjes streelt en afkoelt. Het is avond en de zachte, goude zonnestralen laten het landschap in zijn warmste en beste kleuren zien. Ik geniet ervan. Ik geniet van het weer, de zonnestralen, de wind en alles wat dat in beweging brengt; het ritselen van de bladeren en de flow van zenheid die hier langsstroomt en rond circuleert.

Inmiddels een uurtje later… We hebben gegeten en iets nieuws; ananas-kokos koekjes! Omnomnom! Een dun laagje kokosdeeg, gebakken in de pan om een schijfje ananas dat op ieders bord gecombineerd was met rode kool. Healthy, sweety, jummie! Gewoon om op te peuzelen.

Vandaag was het “girls on  a mission”, mijn moeder en ik. Na 2 uur gelopen te hebben, niet die ene plek terug te hebben gevonden waar die mooie, grote, sappige bramen zich bevonden, zijn we huiswaarts gekeerd. Moe dat ik was, maar waard was het die wandeling, de zoektocht en geringe oogst toch wel.

Mijn thee is op en de gasfles plotseling ook. So no more tea time for now… Ik ga lekker slapen, liefs!

*Binnenkort meer, want ik heb en wil nog zoveel (te) zeggen en (te) vertellen*

Nienke